Partitura de Quan Arriba El Nadal

Quan Arriba El Nadal es una melodía fantástica para tocarlo mediante tu instrumento musical deseado, como podría ser la flauta dulce, la guitarra o el chelo. Aquí te mostramos su partitura, letra y melodía. Posiblemente te pueda ser conveniente.

Partitura Quan Arriba El Nadal

Detalles de la Partitura de Quan Arriba El Nadal

Si necesitas investigar la totalidad de las especificaciones en lo que concierne a la partitura, cuentas con la posibilidad de encontrar la tabla próxima: la cantidad de páginas que tiene la partitura, el género, los apartados, sus claves, duración de la música…

Páginas
1
Duración
01:08
Medidas
35
Clave
mi mayor, do♯ menor
Conjunto
Solo
Partes
1
Nombre de las partes
Piano
Privacidad
Todo el mundo puede ver esta puntuación .
Licencia
Ninguno (Todos los derechos reservados)

Quan Arriba El Nadal en Vídeo

En el posterior capítulo, puedes revisar el videoclip previo a interpretar la música:

La Letra de Quan Arriba El Nadal

La despertarà el vent d’un cop als finestrons. És tan llarg i ample el llit… I són freds els llençols… Amb els ulls mig tancats, buscarà una altra mà sense trobar ningú, com ahir, com demà. La seva soledat és el fidel amant que coneix el seu cos plec a plec, pam a pam… Escoltarà el miol d’un gat castrat i vell que en els seus genolls dorm els llargs vespres d’hivern. Hi ha un missal adormit damunt la tauleta i un got d’aigua mig buit quan es lleva la tieta. Un mirall esquerdat li dirà: «Ja et fas gran. Com ha passat el temps! Com han volat els anys! Com somnis de jovent pels carres s’han perdut! Com s’arruga la pell, com s’ensorren ells ulls!…» La portera, al seu pas, dibuixarà un somrís: És l’orgull de qui té algú per escalfar-li el llit. Cada dia el mateix: agafar l’autobús per treballar al despatx d’un advocat gandul, amb qui en altre temps ella es feia l’estreta. D’això fa tant de temps… Ni ho recorda la tieta. La que sempre té un plat quan arriba Nadal. La que no vol ningú si un bon dia pren mal. La que no té més fills que els fills dels seus germans. La que diu: «Tot va bé». La que diu: «Tant se val». I el Diumenge de Rams comprarà al seu fillol un palmó llarg i blanc i un parell de mitjons i a l’església tots dos faran com fa el mossèn i lloaran Jesús que entra a Jerusalem… Li darà vint durets per obrir una llibreta: cal estalviar els diners com sempre ha fet la tieta. I un dia s’ha de morir, més o menys com tothom.
Se l’endurà una grip cap al forat profund. Llavors ja haurà pagat el nínxol i el taüt, els salms dels capellans, les misses de difunts i les flors que seguiran el seu enterrament; són coses que sovint les oblida la gent, i fan bonic les flors amb negres draps penjant i al darrere uns amics, descoberts fa un instant i una esquela que diu… «Ha mort la senyoreta… …descansi en pau. AMÉN»… I oblidarem la tieta.

Descargar Partitura Quan Arriba El Nadal

Vas a poder acceder a la partitura entera de Quan Arriba El Nadal inscribiéndote en la página web venidera. Los formatos disponibles son los siguientes: PDF, MIDI, Music XML o MP3.

Deja un comentario